Heerlijk uit eten bij Restaurant De BurghoeveCulinair genieten in Valkenburg

Reserveer een tafel

Culinair restaurant in Valkenburg

Naast overnachten bij Hotel-Restaurant De Burghoeve kunt u ook genieten van een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of compleet à la carte diner. Het culinaire restaurant in Limburg is de ideale locatie wanneer u op zoek bent naar een gezellige, knusse eetgelegenheid.

Smaakvol dineren

In het à la carte restaurant met een eigentijdse uitstraling is het heerlijk genieten van de Bourgondische Limburgse keuken. De koks van Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve prikkelen uw smaakpapillen met heerlijke gerechten. De uitgebreide menukaart wisselt mee met de seizoenen, waardoor u elk seizoen weer kunt genieten van verschillende en nieuwe specialiteiten. Bourgondisch genieten op zijn best!

Sfeervolle lounge

In de sfeervolle lounge kunt u genieten van een gezellige avond onder het genot van een hapje en een drankje. De lounge beschikt over een eigen barkaart met een uitgebreid assortiment aan dranken. Tevens kunt u hier ook genieten van een heerlijke Limburgse vlaai of kleine snack.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt: 08:00 – 10:00 uur
  • Lunch: 13:00 – 17:00 uur
  • Diner: 17:30 – 20:00 uur

Graag tot ziens in ons restaurant in Valkenburg!

Acties & Evenementen

 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

Wandeldeal - €12,95 p.p.
Zin om een fijne wandeling te maken? Geniet eerst van een verse kop koffie of thee met een heerlijk stukje appelgebak met slagroom, waarna u een mooie wandeling gaat maken. Bij terugkomst in het hotel kunt u genieten van een Fletcher’s 12-uurtje bestaande uit een vers bereid kopje soep, een ambachtelijke kroket op brood en een uitsmijter met kaas.

Reserveren? Bel 043 - 601 29 62 of mail naar info@hoteldeburghoeve.nl

 

 

 

 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €22,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.