Hotel-Restaurant De Burghoeve in ValkenburgBourgondisch genieten in Zuid-Limburg

Boek een kamer

Overnachten bij Hotel-Restaurant De Burghoeve

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve is het ideale uitgangspunt voor fiets- en wandelliefhebbers dankzij het schitterende Limburgse heuvellandschap. Het hotel in Valkenburg heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd verblijf. Ontdek wat het hotel nog meer te bieden heeft.

Boerenhoeve

Het gebouw is van oorsprong een boerenhoeve, maar inmiddels omgetoverd tot een knus hotel. Het hotel in Valkenburg beschikt over een groot terras aan de straatkant en een klein terras in de rustige binnentuin waar het heerlijk vertoeven is. Verder is het hotel voorzien van vele comfortabele kamers en een sfeervol  à la carte restaurant.

Wat te doen in Limburg

Het oogverblindend mooie landschap van Limburg met heuvels, valleien en kletterende beken leent zich uitstekend voor het maken van een prachtige fiets- of wandeltocht. Tevens ligt het hotel op loopafstand van het centrum van Valkenburg en ook een bezoek aan de steden Luik en Aken behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje winkelen of om wat cultuur op te snuiven.

Er is genoeg te beleven. Zo kunt u de oudste ondergrondse gangenstelsels van Zuid-Limburg bezichtigen, bewonder de prachtige schilderingen en sculpturen in de grot. Voor een dagje winkelen kunt u uitwijken naar de stad Maastricht, waar u de hipste, leukste winkels kunt ontdekken. Aan de kleintjes is ook gedacht, breng een bezoekje aan Pretpark De Valkenier.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.